REGLER
• Alla matcher spelas 4 x 8 minuter effektiv tid. Förlängning är 3 min effektiv tid.
• Zonspel är endast tillåtet i grupperna U19, U17, U16 och U15.
• Zonspel på främre planhalvan är även tillåtet för pojkar och flickor U13 samt U14, då bollen kommer över halvplan måste man spela man-man.
• Bollstorlek 6 för pojkar U13 och U14 samt i alla flickgrupper
• Bollstorlek 7 för pojkar U19, U17, U16 och U15.

24-Sekunders regeln används i samtliga åldersklasser. I U13 och U14 ansvarar domarna och ingen synlig 24-sekundersklocka tillämpas.

TIME OUTS

2 st per halvlek och lag (totalt 2 st i period 1 och 2 och i period 3 och 4). Time outs kan inte sparas från halvlek 1 till halvlek 2. 1 time out per förlängningsperiod och lag.

DRÄKTER

Det lag som står som hemmalag i spelprogrammet spelas i ljust ställ och bortalaget i mörkt ställ.

ANTAL SPELARE

Max 12 spelare får registreras per match. Dock är antalet spelare som representerar laget under turneringen obegränsat.

En spelare måste delta i någon av lagets gruppspelsmatcher för att få dela i slutspel.